Sider

fredag 18. juni 2010

Signe Marie 1 år, 18juni 2010 :)

Tenk i dag er det allerede et år siden lille Signe Snuppa kom til verden :) Hvor ble tiden av? 

På dette bildet er ho ca. en uke gammel og har på seg en liten lysegul drakt som jeg hadde når jeg var liten :)

Snart går(løper) ho rundt her og jeg kommer til å få masse trim :P 4 tenner har ho fått, og flere er på vei, også har ho samlet en del blåveiser da :S Ikke lett å unngå så aktiv som ho er :S Smiler og er fornøyd stort sett hele tiden :) Så der er det ikke noe å klage på :) 


Denne bamse drakten ble brukt mye i høst når vi var ute å plukket kantareller :) kjempe nydelig vettu :) Til høsten så plukker ho vel sopp ho også :P ikke bare henger på magen :) Blir nok ikke like enkelt å gå på sopptur i år, men vi kommer jo til å gjøre det likevel :)


Denne dåpskjolen har mamman min sydd til meg da jeg var liten :) Koselig å ha noe som går i arv, vartfalll når den er hjemmelagd i tillegg :)
Sist uke var vi i Trondheim, jeg, Signe og Suzann(lillesøs). Vi var å besøkte Storesøs og mannen :) Der tok vi en liten feiring på forskudd :) Signe fikk trillekoffert, armbånd, hårpynt,kjeler og eggeglass m/skje :) Og muffins og is :) storfornøyd (slo henda i muffinsen av begeisttring)... hehe...

Tusen takk til tante og onkel for at vi fikk komme å leke i stua deres en hel uke :) (lage litt kaos i hverdagen).
Håper dere kosa dere like mye som vi gjorde :)

I dag blir det famile selskap med slekta til svigermor(som også har bursdag i dag :) ) og på søndag blir det svigerfar og min slekt ;) Så nå er det bare å sette i gang å lage kake, vaske gulver og lage mat :)


Kos dere masse i helga, det skal vi :)
Klem fra Malin...

1 kommentar:

  1. Gratulerer med dagen til lille, litt store, Signe. Så koselig det ser ut hos deg, Malin! Jeg er jo selv veldig fan av gamle hus!

    Klem fra Maja

    SvarSlett