Sider

tirsdag 5. juni 2012

Familie forøkelse og husplaner...

Som dere sikkert har fått med dere tar det litt lang tid mellom hvert innlegg ... Jeg har jobbet en del, men nå begynner jeg å få problemer med hofter og knær+ ryggen er kæss... har fortsatt 3 mnd igjen til termin 2sept, så må begrense litt aktivitet så jeg holder ut hele sommeren.
Vi har også planer om å bygge ut huset og har derfor hatt en dame til å tegne huset, men noen justeringer må til før vi er fornøyde med tegningene... Men morro å planlegge da, det neste er søkeprosessen ,også var det å få ca. pris og lån... så blir nok ikke mye shopping og fete ferier i årene fremover, men det får jeg vel heller leve med så lenge jeg får eget vaskerom og større kjøkken (huset kommer til å bli dobbelt så stort)...

Siden jeg ikke er i form til å jobbe og går sykemeldt pusler jeg litt hjemme med smårydding og litt i drivhuset, men orker jo ikke lenge om gangen desverre... så resultatet blir deretter..

 lurer litt på om jeg skal male kafebordet og stolene, men det får bli til våren :)
 ser ut som det blir litt jordbær i år også :)
 blir ikke store avlingen i år :P Men men, sånn går det når tiden og formen ìkke strekker til :P
Bringebær har vi også, nede ved den gamle falleferdige låven, litt av et syn :P

Får ta dere med på en rundtur i hagen en annen dag :)

*Malin*


1 kommentar:

  1. Så koslig med familieforøkelse! Gratulerer! Men trasig at du ikkje er heilt i form. Håper det ikkje blir verre - og at du slepp å gå på overtid :)

    Hehe, muffinsane ga oss ein god latter. Ikkje mitt verk, men det rare var at det var det fjerde brettet. Dei tre andre bretta var heilt fine - og laga på akkurat same måte :)

    God onsdag!

    SvarSlett