Sider

mandag 2. januar 2012

Godt nytt år :)

Vil ønske alle der ute et riktig godt nytt år :)
(første gang, litt usikker på om det er trygt å holde i denne... )

Nyttårs klemmer fra Malin*

3 kommentarer:

 1. Hei dere på Løkkevold !!
  Dette var litt rart. Jeg heter nemlig Arne Løkkevold, og såvidt jeg vet er det bare meg, mine 4 barn, og mine foreldre som heter Løkkevold. Min ene datter var nysgjerrig på hva som dukket opp når vi søkte på navnet hennes på nett, og da dukket "Livet på Løkkevold" opp. Kjenner dere historien til Løkkevoldnavnet hos dere ?? Jeg forstår at dere bor i Halden. Ja, dette var rart, når man ikke visste at det fantes et annet Løkkevold.

  SvarSlett
  Svar
  1. hei hei :) mine oldeforeldre bygget huset i 1907, eiendommen er utskilt fra en gård som ligger på Bø, men stedet har alltid hett Løkkevold :) det ligger på den gamle riksveien i halde(som nå kun er en traktorvei) Så vidt jeg vet er det noen som bor i oslo traktene som har tatt navnet løkkevold etter å ha oppholdt seg på gården som barn under krigen, men har ikke hørt om noen flere steder som heter det :) Det var en eldre mann innom her i sommer som hadde vært her som liten gutt :) Du har ikke noen tilknytning til denne gården opprinnelig? eller foreldrene dine?
   Litt artig med melding her inne :)

   Mvh. Malin Bjerklund

   Slett
 2. Hei !! Beklager, men har helt glemt linken til denne sida, til nå. Løkkevold som jeg kommer fra er en gård i Nes i Akershus, men dessverre vet jeg lite om gården og navnet før mine nå døde besteforeldre. Har et søskenbarn som driver litt slektsgransking, så kan høre med han ved anledning.

  SvarSlett