Sider

onsdag 1. februar 2012

midlertidig sofastopp...

Her går det tregt om dagen da formen ikke er som det skal, alt hoper seg opp... i tillegg har vi fått litt greier etter "oldemor" siden hun skal flytte... og nå står det stablet rundt omkring... ryddig er det vartfall ikke :/ Ønsker med et gammelt høyt skap jeg kan ha diverse i :) Klær står fortsatt stablet overalt da vi ikke har fått garderobeskapet enda... men det er bestilt :) Ny energi er også bestilt og jeg håper de ikke drøyer med leveringen da det  virkelig trengs begge deler... For å toppe det hele har jeg rotet bort kabelen til kamera:P så her er det desverre ikke mye blogging om dagen :P Men gleder meg til jeg skal vise frem begge soverommene ;) mitt nye Gamle servise, den gamle kjøkkenvekten+++


Og i tillegg har vi fått oss ny ovn i stua som ble montert i går :)
 Vi har kjøpt den gamle runde som er ca 100år gammel, så det vil si at nå er komfyren lagt ut på finn.no hvis noen er interessert. klar til henting :) Varmer helt sinnsykt i tillegg til at man kan bake og lage mat i den, perfekt til hytta uten strøm eller på et stort kjøkken :)
Godt man har en solstråle som holder liv i heimen :) Linselus og bustetroll :)

Ha en fortsatt fin uke, satser på at formen og kabelen kommer veldig snart sammen med skyvedørsgarderoben til soverommet :)

Malin *

1 kommentar:

  1. Ann Iren fra Svenskesida...:)1. februar 2012 kl. 13:46

    Du er flink du Malin. Ønsker deg god bedring og sender over ei bøtte med energi! :o) Moro å se de "gamle" bildene. :)

    SvarSlett